ukraintsiv-poperedyly-pro-mozhlyvi-zatrymky-na-kordoni-shcho-vidomo

Українців попередили про можливі затримки на кордоні: що відомо

 • 12003 переглядiв

Держмитслужба попереджає про можливі затримки при перетині кордону в ніч з 30 на 31 липня через оновлення програмного забезпечення. Технічні роботи триватимуть близько 6 годин, починаючи з 23:00 30 липня.

Можливі затримки при перетині кордону в ніч з 30 на 31 липня через оновлення програмного забезпечення, попередили у Держмитслужбі у вівторок, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що починаючи з 23:00 30 липня 2024 року Держмитслужба запланувала проведення технічних робіт з оновлення серверного програмного забезпечення Єдиної автоматизованої інформаційної системи митних органів. Орієнтовно технічні роботи триватимуть близько 6 годин, вказали у митній службі.

"Під час їх проведення можливі перебої функціонування програмного забезпечення, яке використовується посадовими особами митниць у пунктах пропуску, із загальним збереженням його працездатності. Тобто можливим буде здійснення пропуску через державний кордон осіб, товарів та транспортних засобів з імовірними затримками", - ідеться у повідомленні.

Водночас у відомстві звернули увагу, що під час проведення технічних робіт неможливим буде здійснення пропуску у пункті пропуску "Ужгород-автомобільний" Закарпатської митниці.

І закликали врахувати зазначену інформацію при плануванні перетину кордону.

Перевірка військово-облікових документів: Демченко розповів про кількість відмов в перетині кордону24.07.24, 18:11

Популярні

Новини по темі

Глава МЗС Ізраїлю закликав виключити Туреччину з НАТО

 • 14392 переглядiв

Стубб: "Шлях до миру очевидний – росія має відступити"

 • 85834 переглядiв