ukraintsi-otrymaly-137-tysiach-dozvoliv-na-reiestratsiiu-zbroi-z-chervnia-koly-pochav-robotu-reiestr-zbroi

Українці отримали 137 тисяч дозволів на реєстрацію зброї з червня, коли почав роботу реєстр зброї

 • 27226 переглядiв

З моменту запуску Єдиного реєстру зброї в Україні 23 червня було подано понад 149 тисяч заявок на отримання дозволів. З них дозволи від поліції отримали 137 тисяч людей.

Від 23 червня, коли в Україні розпочав роботу Єдиний реєстр зброї, українці подали понад 149 тис. заяв на отримання дозволів і за ці 5,5 місяців правоохоронці видали 137 тисяч дозволів. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ, передає УНН.

Українці подали понад 149 тисяч заяв на отримання різних видів дозволів на зброю. Поліцейські прийняли більше, ніж 137 тисяч рішень про надання відповідних дозволів

- повідомили в МВС.

Деталі

У відомстві уточнили, що українці регулярно звертаються до контакт-центру із питаннями щодо отримання послуг в Єдиному реєстрі зброї або для вирішення проблемних ситуацій.

Це можна зробити за телефоном 044 334 40 35, або написати у Телеграм-бот: @arms_mvs_bot. Також звернутися можна через чат-бот в Єдиному вікні для громадян – https://services.mvs.gov.ua/.

Нагадаємо

З 23 червня в Україні запрацював Єдиний реєстр зброї. Це інформаційна система МВС, яка автоматизує усі процеси з обігу різних видів зброї, частин зброї та боєприпасів, що мають ідентифікаційні номери.

Єдиний реєстр зброї доступний на порталі МВС, а також інтегрований у застосунок "Дія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні тримають під контролем випадки нелегального використання зброї – МВС

Анастасія Рябоконь

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    monobank зазнав масованої DDoS-атаки - Гороховський

     • 34295 переглядiв