ukrainsku-himnastku-vladu-nikolchenko-vykliuchyly-zi-zbirnoi-za-antypolski-vyslovliuvannia

Українську гімнастку Владу Нікольченко виключили зі збірної за антипольські висловлювання

 • 35085 переглядiв

Українську гімнастку Владу Нікольченко виключили зі збірної після публікації в Instagram, в якій вона висловила ненависть до Польщі; пізніше вона вибачилася, пояснивши це психологічним зривом.

Українську гімнастку виключили зі складу збірної після допису в Instagram, що вона "ненавидить Польщу". Про це пише Суспільне Спорт, передає УНН.

Деталі

У вівторок, 20 листопада, Влада Нікольченко виклала в Instagram сториз, де негативно висловившись в бік Польщі.

Зіпсували настрій зранку. Ненавиджу цю країну всією душею, а найбільше – людей, які тут живуть. Я тут тільки тому, що в моїй рідній Україні закрили аеропорт

написала гімнастка.

Як пише Суспільне Спорт, після допису гімнастки Українська федерація гімнастики розпочала дисциплінарне провадження стосовно висловлювань Нікольченко.

На допис відреагував колишній генеральний секретар Федерації гімнастики Польщі Пйотр Дец та висловив сподівання, що українка не буде "проходити через польський жах".

Згодом він зазначив, що віцепрезидентка Української Федерації гімнастики Ірина Блохіна зв'язалась з ним та вибачилась перед жителями Польщі за висловлювання Нікольченко.

В Українській Федерації шоковані через цю ситуацію. Триває офіційний лист вибачення перед Польською Федерацією.

написав Пйотр Дец

Натомість сама гімнастка перепросила у дописі в Instagram, де пояснила, що її слова були наслідком психологічного зриву. Через кілька днів Нікольченко виключили зі складу збірної України.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїльська армія ліквідувала командувача ВМС ХАМАСу

     • 30411 переглядiв