ukrainski-viiskovi-v-aktyvnii-oboroni-rechnyk-sukhoputnykh-viisk-pro-sytuatsiiu-navkolo-bakhmuta

Українські військові в активній обороні - речник Сухопутних військ про ситуацію навколо Бахмута

 • 39597 переглядiв

Українські війська ведуть активну оборону навколо Бахмута

Бойові зіткнення відбуваються як на півночі, так і на півдні від Бахмута. Українські військові там перебувають в активній обороні й за кращої нагоди переходять до атакувальних дій, покращують своє тактичне становище. Про це повідомив начальник служби зв'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо в ефірі телемарафону у суботу, передає кореспондент УНН.

Бойові зіткнення відбуваються, як на півночі, так і на півдні. Наші військовослужбовці там знаходяться в активній обороні й за кращої нагоди переходять до атакувальних дій, покращують своє тактичне становище. Зараз російські окупаційні війська намагаються відбити попередні втрачені свої позиції, успіхів в них немає

відповів Фітьо на запитання, чи основні бойові дії навколо Бахмута, як і раніше, ведуться на південь від міста, чи на півночі теж відбуваються боєзіткнення.

За його словами, окупанти далі намагаються штурмувати малими групами, підрозділами шторм-z, шторм-v, які сформовані з колишніх ув'язнених.

"Втрати ворога на нашій лінії відповідальності з початку листопада – це 8 700 осіб, це лише на нашій лінії фронту", - зазначив Фітьо.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю, що війна з росією перебуває на новому етапі, і очікується, що зима ускладнить бойові дії після літнього контрнаступу.

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі