ukrainska-armiia-otrymala-areshtovanu-vantazhnu-tekhniku-vid-ofisu-henprokurora

Українська армія отримала арештовану вантажну техніку від Офісу Генпрокурора

 • 29886 переглядiв

Два вантажні автомобілі передали на потреби однієї з військових частин Збройних Сил України Спеціалізована екологічна прокуратура та слідчі Нацполіції. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що спецтехніку правоохоронці вилучили та арештували у межах досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного видобутку корисних копалин.

Встановлено, що за допомогою вантажівок організована злочинна група тривалий час незаконно видобувала пісок на землях сільськогосподарського призначення в одній із областей України.

У протиправний спосіб загалом видобуто понад 160 тисяч тонн піску. Заподіяні довкіллю збитки склали 118 млн грн. Наразі п’ятьом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру. Досудове розслідування триває

йдеться у повідомленні.

Прокурори заявили цивільний позов в інтересах територіальної громади, а також у судовому порядку наклали арешт на майно підозрюваних.

Арештовані активи в управлінні АРМА будуть продавати через онлайн-аукціони Прозорро.Продажі16.11.23, 04:23 • [views_26205]

Лілія Подоляк

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Президентка Молдови: "Путін не зупиниться"

     • 39162 переглядiв

    У Севастополі вибухи, у РФ заявили про збиття дрона

     • 35385 переглядiв