ukraina-zatverdyla-prohramu-modernizatsii-u-sektori-teplopostachannia

Україна затвердила програму модернізації у секторі теплопостачання

 • 25251 переглядiв

Уряд України затвердив програму модернізації теплоенергетичного сектору, яка передбачає ремонт 3 000 км тепломереж та встановлення 35 000 індивідуальних теплових пунктів до 2030 року, що дозволить скоротити втрати тепла на 11%

Україна потребує проведення енергоефективних заходів та оновлення об’єктів критичної інфраструктури. Для цього уряд 28 листопада затвердив концепцію програми модернізації державних і комунальних підприємств-виробників теплової енергії. Про це у вівторок повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, пише УНН.

Сьогодні затвердили концепцію програми модернізації державних і комунальних підприємств-виробників теплової енергії. Ідеться про капітальний ремонт, стовідсотковий облік, підвищення ефективності та надійності, створення умов для залучення інвестицій

- написав Шмигаль у Telegram.

Деталі

Очікується, що завдяки цій програмі до 2030 року буде відремонтовано 3 тисячі кілометрів тепломережі, встановлено 35 тисяч індивідуальних теплових пунктів, у результаті чого втрати теплоенергії знизяться до 11%.

Раніше

У Мінвідновлення анонсували реформу сектору центрального теплопостачання.

Доповнення

Після останньої масованої дронової атаки російських військ та під час інтенсивних снігопадів в Україні відсутні планові відключення електроенергії - ремонтна кампанія дає результати, вказав Шмигаль.

Популярні

Новини по темі

У небі над Дніпропетровщиною збили ворожий дрон

 • 25635 переглядiв

Уряд призначив голову Держагентства водних ресурсів

 • 25827 переглядiв