ukraina-vyrobyt-milion-bezpilotnykiv-u-2024-rotsi-zelenskyi

Україна виробить мільйон безпілотників у 2024 році - Зеленський

 • 32170 переглядiв

За словами Президента Зеленського, Україна планує випустити мільйон безпілотників у 2024 році, наголошуючи на необхідності створення ефективної інфраструктури управління безпілотними літальними апаратами.

Україна виробить мільйон безпілотних літальних апаратів 2024 року. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції, передає УНН.

"Щодо виробництва – мільйон дронів наступного року ми виробимо. Мільйон ми зробимо. Ми зробимо все, щоб так воно й було. Я знаю, що так воно й буде", – сказав Зеленський.

Він нагадав про засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому було "гучно" через постачання безпілотників. Президент також зауважив, в Україні має бути "інфраструктура щодо управління дронами найліпша, не радянська, а проста, щоб використовувати дуже швидко".

"Дуже не подобається, коли логістично в нас залишаються, скажімо, бюрократичні, радянські процеси. Коли 26 тисяч дронів лежали на одному складі й не доїхали до фронту. Так, було дуже гучно на Ставці, але не може бути таких пауз, таких проблем", – розповів він.

Не маю часу на "зайві, безрезультативні діалоги": Зеленський про "атаки" Безуглої на Залужного19.12.23, 20:27

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти знову обстрілюють Херсон: у місті лунають вибухи

     • 28338 переглядiв

    Зеленський ніколи не говорив з Орбаном про припинення вогню

     • 30257 переглядiв