ukraina-vykonala-108-indykatoriv-matrytsi-reform-za-pivroku-minfin

Україна виконала 108 індикаторів Матриці реформ за півроку - Мінфін

 • 23809 переглядiв

Мінфін оновив Матрицю реформ, яка тепер містить 314 заходів та 520 індикаторів від міжнародних партнерів. За перше півріччя 2024 року Україна вже виконала 108 індикаторів, 17 з яких були у відповідальності Мінфіну.

Міністерство фінансів оновило матрицю реформ, згідно з якою тепер визначені 314 реформаційних заходів як рекомендації та умови від міжнародних партнерів – це 520 індикаторів до виконання. 108 індикаторів Україна вже виконала за перше півріччя цього року. Про це повідомила у понеділок пресслужба Мінфіну, передає УНН.

314 реформаційних заходів, яким відповідає 520 індикаторів до виконання, — саме стільки умов та рекомендацій визначено у програмах співпраці та інших офіційних документах з міжнародними партнерами

- йдеться у повідомленні Мінфіну.

Зазначається, що за перше півріччя 2024 року Україна вже виконала 108 індикаторів, 17 з яких були у відповідальності міністерства фінансів. 

Як вказали у відомстві, впровадження заходів із Матриці реформ сприятиме євроінтеграційному шляху України, посиленню конкурентоспроможності економіки, а також дозволить залучити фінансову підтримку, яка передбачена програмами співпраці.

Нагадаємо

Уряд України презентував сайт Матриці реформ у червні 2024 року. Міжнародні партнери, у тому числі члени Багатосторонньої координаційної платформи донорів для України, привітали ініціативу та відзначили прозорість України у виконанні умов програм співпраці.

Тетяна Краєвська

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У Львові прощаються з Іриною Фаріон

     • 10793 переглядiв