ukraina-prosuvatyme-kulturu-za-kordonom-razom-z-mizhnarodnym-zhinochym-rukhom

Україна просуватиме культуру за кордоном разом з міжнародним жіночим рухом

 • 30123 переглядiв

Міністр культури України зустрівся з представниками Міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності", щоб обговорити просування української культури за кордоном, зосередившись на елементах народного мистецтва, таких як рушники, писанки та вишиванки.

Міжнародний жіночий рух "За сімейні цінності" популяризуватиме українську культуру за кордоном. Про це повідомили у пресслужбі  Міністерства культури та інформаційної політики України, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що у культурно-просвітницькому центрі "Цінності" міста Києва відбулася зустріч очільника Міністерства культури та інформаційної політики України Ростислава Карандєєва з представницями Міжнародного жіночого руху "За сімейні цінності", на якій обговорили майбутню співпрацю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Скіфське золото" повернеться в Україну найближчим часом - Мінкульт

Одним із головних меседжів для майбутніх проєктів має стати об’єднання людей навколо свого історичного коріння через усвідомлення власної приналежності до першоджерел, що втілилися у виробах українського народного мистецтва: рушниках, писанках, вишиванках

зазначив Ростислава Карандєєв.

Основним напрямом майбутньої співпраці стане популяризація та промоція української культури за кордоном завдяки сприянню представників діаспори.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Словенія виділила Україні 1,5 мільйона євро на розмінування

     • 25905 переглядiв