ukraina-hotova-napriamu-kupuvaty-zbroiu-u-frantsuzkykh-kompanii-umierov

Україна готова напряму купувати зброю у французьких компаній - Умєров

 • 32787 переглядiв

Міністр оборони України Рустем Умеров висловив готовність співпрацювати з французькими компаніями у спільному виробництві озброєнь або безпосередньо закуповувати їх.

Міністр оборони України Рустем Умеров заявив, що Україна готова виготовляти зброю спільно з французькими компаніями або ж купувати її напряму у виробників. Про це передає УНН.

Деталі

Умеров зустрівся з делегацією сенаторів парламенту Франції, які прибули з візитом до України. Міністр оборони ознайомив міжнародних партнерів із результатами перших 100 днів на посаді глави оборонного відомства.

Україна разом зі своїми партнерами має збільшити виробництво зброї - Кулеба18.12.23, 11:18

Закликав французькі оборонні компанії спільно виробляти зброю. Підкреслив, що Україна готова закуповувати озброєння у французьких виробників напряму

- йдеться у дописі Умерова.

Доповнення

Раніше міністр оборони України Рустем Умеров підкреслив ключові досягнення за 100 днів: швидке розгортання нових військових технологій, прозорі системи закупівель, ініціативи з діджиталізації, цільові стратегії набору та зростання вітчизняного виробництва озброєнь. 

Нагадаємо

Міністр оборони Рустем Умєров під час телефонної розмови з міністром національної оборони Португалії Геленою Каррейрас обговорив підготовку персоналу з України для винищувачів західного зразка F-16. 

Спільне виробництво зброї з країнами НАТО є, але його потрібно наростити - Данілов21.12.23, 10:22

Володимир Омельченко

Політика

Популярні

Новини по темі

У Газі загинуло вже понад 20 тисяч палестинців - WP

 • 23948 переглядiв