udar-rf-po-pryportovii-infrastrukturi-odeshchyny-v-ofisi-henprokurora-rozpovily-pro-zahyblykh

Удар рф по припортовій інфраструктурі Одещини: в Офісі Генпрокурора розповіли про загиблих

 • 23873 переглядiв

Двоє людей, 50-річний водій вантажівки та 37-річний працівник порту, загинули в результаті російських ракетних ударів по портовій інфраструктурі в Одеській області в ніч на 10 липня.

Внаслідок ракетних ударів армії рф по припортовій інфраструктурі Одещини у ніч на 10 липня загинули дві людини - 50-річний водій вантажного автомобіля та 37-річний працівник порту. Ще один співробітник порту отримав поранення. Про це повідомили у середу в Офісі Генпрокурора, передає УНН.

За даними слідства, 10 липня вночі збройні сили рф завдали ракетних ударів по об’єктах припортової інфраструктури Одещини. Внаслідок атаки загинув 50-річний водій вантажного автомобіля та 37-річний працівник порту, ще один співробітник порту отримав поранення, його госпіталізовано

- йдеться у повідомленні ОГП.

Зазначається, що внаслідок атаки рф пошкоджено цивільну інфраструктуру та транспортні засоби.

В ОГП додали, що огляд ще триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

За процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Раніше голова ОВА Олег Кіпер повідомляв, що пошкодження від уламків зазнали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплоход. Через пошкодження судна, стався витік рідини. Наслідки ліквідовуються.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині народилась перша цього року трійня

     • 13648 переглядiв