ukenru
u-zaporizhzhi-zitknulis-vantazhivka-i-legkovik-ye-zagibliy

У Запоріжжі в ДТП загинув чемпіон України з кікбоксінгу

 • 12767 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. В Запоріжжі під час ДТП загинув 18-річний чемпіон України по кікбоксингу Олександр Власенко. Про це повідомляє УНН із посиланням на Федерацію кікбоксингу України "ВАКО".

"На превеликий жаль, змушені повідомити, що сьогодні вночі у трагічній ДТП загинув член збірної України та суддя першої категорії Олександр Власенко. Просимо підтримати батьків спортсмена в цей складний час", - йдеться в повідомленні.

У відділі комунікації ГУНП у Запорізькій області повідомили, що 27 березня о 19:20 до поліції надійшло повідомлення про ДТП з постраждалим.

"Встановлено, що на перехресті вулиці Ігоря Сікорського та вулиці Віктора Духовченко сталося зіткнення автомобіля "ЗАЗ" з напівпричепом вантажного автомобіля "МАЗ". Водій автомобіля "ЗАЗ 110307" рухався вулицею Ігоря Сікорського, а водій автомобіля "МАЗ" водночас по вулиці Віктора Духовченка рухався заднім ходом, виконуючи маневр розвороту. Внаслідок аварії водій автомобіля "ЗАЗ" 2000 року народження, від отриманих травм загинув на місці події", - прокоментували в поліції.

Зазначається, що водій вантажного автомобіля громадянин 1984 року народження був тверезий. На даний час встановлюються всі обставини та свідки події.

"Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, під Вінницею від удару об відбійник автомобіль розірвало навпіл.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП