u-zaporizhzhi-patrulni-vriatuvaly-khlopchyka-yakyi-potrapyv-u-vodianu-pastku

У Запоріжжі патрульні врятували хлопчика, який потрапив у водяну пастку

 • 23425 переглядiв

Патрульна поліція Запоріжжя врятувала двох хлопчиків, один з яких опинився у водній пастці під час вечірньої прогулянки. Поліцейські знайшли та врятували дітей, яких згодом госпіталізували.

Співробітники патрульної поліції у Запоріжжі врятували двох дітей, які загубилися під час вечірньої прогулянки поблизу річки, один з яких потрапив у водяну пастку. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України у Telegram, пише УНН.

Деталі

Нещодавно патрульні отримали виклик про те, що двоє дітей загубилися під час прогулянки, один із хлопців впав у річку та не може самостійно вибратись.

Правоохоронці ретельно обстежили весь берег, гучно кликали дітей та одночасно підтримували телефонну розмову з одним із хлопчиків. Ситуація ускладнювалася тим, на вулиці був сильний мороз, до того ж дитина зовсім не орієнтувалася на місцевості, а телефон мав низький заряд.

На щастя, патрульні віднайшли 13-річну дитину. Максим був по плечі у воді, і не міг рухатися, оскільки занурився у мулисте дно. Через щільні зарості очерету інспектори пробралися до знесиленого хлопця та врятували його.

Другу дитину знайшли згодом, промерзлий та наляканий хлопець бродив хащами на іншому березі. Хлопчик дуже зрадів, коли побачив інспекторів. Його також ушпиталили до медичного закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДСНС: під час пожежі у Запорізькій області загинули діти

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Суд залишив Коломойського під вартою до 26 січня

     • 24966 переглядiв

    У Києві через ожеледицю за день травмувалося понад 60 людей

     • 160800 переглядiв