ukenru
u-vishgorodi-u-dvori-bagatopoverkhoverkhivki-iz-rushnitsi-zastrelili-dvokh-sobak

У Вишгороді у дворі багатоповерхівки із рушниці застрелили двох собак

 • 20602 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. У Вишгороді у дворі багатоповерхового будинку мікрорайону Берізки-6 один із мешканців застрелив двох собак із рушниці. Про це написала на своїй Facebook-сторінці зоозахисниця Ольга Кім, передає УНН.

"...житель будинку "Мікрорайон Берізки-6" повідомив мені, що близько 21:00 у дворі будинку один з мешканців із рушниці застрелив двох собак. Потім завантажив у автомобіль і вивіз трупи у невідомому напрямку. Це бачили жителі, це зафіксували камери будинку... мною на місце викликана патрульна поліція і слідчо-оперативна група", - написала Кім.

Як зазначила зоозахисниця, на місці події поліцейські працювали до третьої години ночі. Також вона розповіла, що вдалося встановити подробиці ситуації.

"Вдалося встановити, що близько 21:00 один із мешканців будинку приїхав у двір на своєму автомобілі. Дістав з нього довгу тонку рушницю і зробив два постріли у лежачих біля будинку трьох собак. Одна собака померла на місці впродовж хвилини, друга і третя - втекли, але друга характерно, як при пораненні, заверещала після другого пострілу. Цей чоловік запитав у консьєржа, який вийшов на постріли, де третя собака, з чого зрозуміло, що збирався стріляти і у неї. Після скоєного ця людина віднесла рушницю у свою машину, дістала з неї великий пакет, засунула у нього труп, віднесла у свою машину і виїхала цією машиною в бік ЖК "Французький квартал". Через 5 хвилин ця людина на своїй машині повернулася у двір даного будинку. У чаті месенджера Viber після скоєного ця людина написала, що собак відвіз до притулку", - розповіла Кім.

Також коментуючи подію, деякі користувачі Facebook розповіли, що ці собаки були агресивними і намагалися покусати людей.

Нагадаємо, поліція розслідує вбивство собаки у Сумській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП