ukenru
u-vinnitsi-vikrili-diyalnist-narkolaboratoriyi-z-vigotovlennya-amfetaminu

У Вінниці викрили діяльність нарколабораторії з виготовлення амфетаміну

 • 19673 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Вінниці правоохоронці викрили та припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення амфетаміну. Щомісяця ділки виробляли та збували наркотиків у середньому на 600 тисяч гривень. Про це УНН повідомили у пресцентрі Служби безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що наркобізнес організували кілька мешканців обласного центру. Лабораторію із виробництва наркотиків вони облаштували у квартирі одного з них. "Товар" збували гуртовими партіями через мережу дилерів на території регіону, а також продавали особисто місцевим наркозалежним особам. Щомісяця із "конвеєра" наркоділків виходило до 2 кілограмів психотропної речовини. 

У межах відкритого раніше кримінального провадження співробітники СБУ провели 5 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів справи та у транспортному засобі, що належить учаснику угруповання. Під час слідчих дій вилучено підготовлені для продажу трамадол та амфетамін, а також зброю і засоби ураження. 

Наразі чотирьом активним учасникам групи повідомлено про підозри у вчиненні злочинів, пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжних заходів.

Тривають слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до наркобізнесу. 

Нагадаємо, у Житомирській області правоохоронці блокували діяльність організованого угруповання, учасники якого налагодили масштабне виготовлення і збут на території області синтетичних психотропних речовин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП