ukenru
u-trampa-vidmovilisya-vid-dodatkovikh-svidchen-u-rosiyskiy-spravi

У Трампа відмовилися від додаткових свідчень у "російській справі"

 • 11277 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Президент США Дональд Трамп більше не буде давати письмові відповіді на запитання спецпрокурора США Роберта Мюллера про ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році. Про це заявив адвокат президента США Рудольф Джуліані в інтерв’ю Hill.TV, передає УНН.

"Я вже сказав близько 10 днів тому "лише через мій труп", і я ще не вмер", - сказав Джуліані, відповідаючи на запитання, чи очікує він, що Трампу доведеться відповідати на додаткові запитання у письмовому вигляді.

"(Президент США Дональд Трамп - ред.) більше не відповідатиме на запитання цих людей - у них надзвичайна активність... ми достатньо зробили", - додав він.

Раніше Джуліані сказав, що виступає категорично проти особистої зустрічі президента зі слідчими.

Нагадаємо, показання Трампа щодо "російської справи" передані спецпрокурору Мюллеру наприкінці листопада.

Як раніше інформував УНН, міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спецпрокурором для проведення окремого незалежного розслідування з широкого кола питань, включаючи приписувану команді Трампа змову з Москвою. У Кремлі неодноразово заперечували усі звинувачення, а Трамп переконує, що змови між його командою і РФ не було.

Українські Національні Новини

Новини Світу