ukenru
u-ternopoli-vidpravili-do-sizo-retsidivista-yakiy-napav-na-politseyskogo

У Тернополі відправили до СІЗО рецидивіста, який напав на поліцейського

 • 11420 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. У Тернополі затримали неодноразово судимого чоловіка, який у відділку поліції вдарив поліцейського. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Тернопільської області.

"Вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 ККУ раніше неодноразово судимому жителю обласного центру. 47-річний зловмисник наніс тілесні ушкодження співробітнику Тернопільського відділу поліції", - сказано у повідомленні.

Зловмисник прийшовши до адміністративного приміщення відділу поліції влаштував скандал, а коли поліцейський зробив йому зауваження, наніс останньому удар у голову. Правоохоронець звернувся за допомогою до медиків, але не госпіталізувався.

Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох рецидивістів, які вчинили замах на життя поліцейського у вересні минулого року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП