ukenru
u-ternopoli-ne-mozhut-priborkati-gralniy-biznes

У Тернополі не можуть приборкати гральний бізнес

 • 6263 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. На початку грудня місцева влада Тернополя оголосила війну гральному бізнесу. Перші результати є, але вони - невтішні. Про це у коментарі УНН повідомив депутат міськради, голова фракції Самопоміч Андрій Грицишин.

"На початку місяця ми прийняли проект рішення про протидію гральному бізнесу та азартним іграм у Тернополі. Цим документом ми зобов’язали поліцію перевірити усі наявні об’єкти грального бізнесу на території міста та вжити заходів щодо їх закриття. Станом на сьогодні нам таки вдалося закрити одну точку. Але на її місці з'явилася нова", - розповів він.

Грицишин додав, що тернополяни часто скаржаться на роботу незаконних гральних закладів.

"Через це ми не збираємося зупинятися. Викорінити азарт - робота не одного дня. Будемо працювати", - запевнив депутат.

Нагадаємо, Львів оголосив війну закладам “Національної лотереї”. У мерії попередили про перевірку всіх закладів та оголосили прохання до власників приміщень, які орендує “Національна лотерея”, розірвати договори.

Окрім того, біля закладів “Національної лотереї” анонсували соціальну рекламу із написами, що тут проводять заборонені азартні ігри.

Офіційний Львів в особі мера Андрія Садового також розкритикував правоохоронців, які, за його словами, "кришують" все це беззаконня в місті.

"Поліція не виїжджає в такі заклади на виклики, а депутати у Верховній Раді отримують від цього бізнесу надприбуток", - наголосив Садовий, ймовірно, маючи на увазі депутата Олександра Третьякова, якого ЗМІ не раз пов'язували з "Національної лотереєю". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП