ukenru
u-sudani-trivaye-masoviy-protest-proti-prezidenta

Сьогодні з-під арешту вийшов журналіст Гайворонський

 • 10391 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Сьогодні, 7 квітня, вийшов на свободу з ізолятора тимчасового тримання ялтинський журналіст Євген Гайворонський, який був заарештований 26 березня. Про це УНН повідомляє з посиланням на Крим. Реалії.

“Вони, мабуть, щоб мене зламати, тримали в камері на трьох одного. Хоча в інших камерах місць не вистачало. Приїжджали співробітники центру “Е”, МВС Криму, все керівництво прямо погрожували мені ... Сказали: “Те, що ти вибрали собі політику представляти себе громадянином України — тобі не допоможе ... Ми тебе далі будемо упаковувати, ми тобі наркоманію вигадаємо. І ще на 12 днів закриємо за те, що ти відмовлявся з нами проїхати і пручався співробітникам поліції. Твої ж родичі тут живуть ... Ось такий був тиск всі 12 днів”, - розповів Гайворонський.

Також, він розповів, що турбується за своє життя, тому хоче виїхати на материкову частину України.

“Враховуючи, що моєму життю та здоров’ю реально загрожує небезпека, я так розумію, що, напевно, єдиний шанс мені якось вижити — це потрапити на материкову частину України і якось допомагати, перебуваючи вже на материковій частині, тому що це моя щира позиція, яку я не просто взяв з пропаганди ”, - додав Гайворонський.

Нагадаємо, Російський Мировий суд у Ялті заарештував журналіста Євгена Гайворонського на 12 діб.

Українські Національні Новини

Політика