u-stolytsi-provodiatsia-bezpekovi-navchannia-pereviriaiut-transport-ta-rozghortaiut-blokposty

У столиці проводяться безпекові навчання: перевіряють транспорт та розгортають блокпости

 • 72511 переглядiв

З 25 по 28 грудня Київ проводить навчання з безпеки, які передбачають перевірку транспортних засобів з метою посилення обороноздатності.

У Києві з 25-го по 28-ме грудня проводитимуть безпекові навчання. Перевірятимуть транспорт та документи. Також передбачається розгортання тимчасових блокпостів. Про це повідомила пресслужба КМВА, пише УНН.

В умовах війни, захист і безпека Києва та його мешканців це надважлива задача. І її вирішення потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності усіх структур, які забезпечують оборону столиці. Тому, Угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть навчання в різних районах столиці з 25-го по 28-ме грудня

- йдеться у повідомленні КМВА.

Деталі

Зазначається, що навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, та елементів інженерних загороджень.

Будуть перевіряти транспорт та документи. Також проводитимуться певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи.

Навчання має завдання  - удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у випадку загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення

- вказали в КМВА.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Г'юстоні на Різдво горів будинок дитинства Beyonce

     • 43792 переглядiв

    В Криму повідомили про нові вибухи та роботу ворожої ППО

     • 45894 переглядiв

    В Україні з початку року зафіксовано 55 випадків кору

     • 43049 переглядiв