u-stolitsi-rf-siloviki-vderlisya-do-privatnogo-dityachogo-sadka-i-zabrali-grupu-ditey-u-politseyske-viddilennya

У столиці рф силовики вдерлися до приватного дитячого садка і забрали дітей у поліцейський відділок

 • 85958 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У москві директорка приватного садочку повідомила, що в її заклад прпийшли співробітники поліції з перевіркою, вимагаючи від керівництва документи, що дозволяють роботу з дітьми. Поки керівники садочку шукали документи, поліцейські забрали до свого відділку декілька вихованців дитсадка. Про це пишуть росЗМІ, передає УНН.

Деталі

Як стверджує PR-директор мережі дитячих закладів Ася Гасимова, співробітники поліції прийшли з перевіркою до приватного дитячого садка Smile Fish у москві через скаргу на нібито незаконне утримування дітей.

Під час перевірки, поки керівники шукали документи, силовики вивезли групу вихованців дитсадка у відділення.

Дані щодо кількості дітей, яких забрали поліціянти різні, — за інформацією видання Baza, у поліцію відвезли дев’ятьох малюків; інші ЗМІ повідомляють про сімох дітей.

На думку представників керівництва філії дитсадочка, скаргу могла залишити сусідка, незадоволена його відкриттям.

Цитата

“Співробітники поліції сказали, що прийшли з перевіркою. „Надійшла скарга, що незаконно утримують дітей“. Ми навіть не знаємо, чи була скарга, ми не бачили, не чули, не розуміємо, у чому її суть. Єдине припущення — є сусідка, жінка похилого віку, можливо, від неї скарга йшла”, — стверджує PR-директор мережі дитячих закладів.

Гасимова також додає, що раніше дитсадок кілька разів перевіряв дільничний — але жодних проблем не виникало.

Нагадаємо

Раніше УНН повідомляв, що Україна може підтвердити документально близько 20 тисяч випадків примусового переміщення українських дітей. Але, за словами президента Володимира Зеленського під час телефонної розмови з еміром Катару шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані, — реальна кількість більша.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армійці рф обстріляли дев’ять громад у прикордонні

     • 38166 переглядiв

    Окупанти випустили понад тридцять снарядів по Нікопольщині

     • 36477 переглядiв