ukenru
u-stolichnomu-nsk-olimpiyskiy-vidbulosya-tri-ekspres-vesillya

У столичному НСК “Олімпійський” відбулося три експрес-весілля

 • 10620 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У День закоханих в столиці три пари одружилися в рамках пілотного проекту Міністерства юстиції України “Шлюб за добу”. Церемонія реєстрації шлюбу відбулася в президентській ложі НСК “Олімпійський”, передає кореспондент УНН.

Зазначимо, взяти участь у проекті можуть усі українські громадяни і ті, хто мешкає на тимчасово окупованих територіях Донбасу та в анексованому Криму.

“В цьому була і ідея початку пілотного проекту. Перші міста, яким надавали такі сервіси, запустили саме в прифронтовій зоні і у місті Херсоні, який є найближчим до Криму”, – розповів міністр юстиції П.Петренко.

У Києві реєструвати шлюб за добу почали у серпні 2016 року. Наразі у столиці вже діє три центри, де можна протягом 24 годин зареєструвати шлюб – це центр “Готово”, Центр реєстрації шлюбів на Лівобережній і центр в НСК “Олімпійський”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі одруження у Рівному реєструватимуть в міському парку

За словами П.Петренка, проект "полегшує життя українцям, прибираючи бюрократію".

Нагадаємо, проект був запущений більше року тому в прифронтових містах. Спочатку у ньому взяло участь 6 міст, а зараз в рамках проекту одружитися за добу можуть у понад 20 українських містах.

Вартість послуги залежить від наповнення. Максимальна ціна – близько 5 тис. грн.

Українські Національні Новини

Мультимедіа