ukenru
u-stanitsi-luganskiy-zatrimano-kolishnogo-boyovika

У Станиці Луганській затримано колишнього бойовика

 • 6382 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Прикордонники у пункті пропуску "Станиця Луганська" затримали колишнього бойовика. Про це повідомляє Відділ комунікації Державної прикордонної служби України, передає УНН.

"Учора у контрольному пункті "Станиця Луганська" оперативними співробітниками Донецько-Луганського регіонального управління спільно з представниками Нацполіції під час проведення перевірки громадян, які прямують з ТОТ України, було встановлено, що у загальному потоці перебуває громадянин, який, можливо, причетний до незаконних військових формувань", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронцями встановлено, що протягом 2015 року 30-річний житель смт Станиця Луганська діяв у складі так званої "народної поліції" на тимчасово окупованій частині Луганської області. При цьому громадянин категорично заперечував, що у бойових діях він участі не брав.

Для з'ясування обставин та проведення подальших слідчих дій громадянина встановленим порядком передали до Станично-Луганського відділення Національної поліції.

Нагадаємо, у результаті проведеної представниками військової контррозвідки Об’єднаних сил та СБУ спецоперації затримано мешканця міста Маріуполь, який у 2014 році приєднався до бойовиків терористичної організації “ДНР” та зі зброєю в руках виконував вказівки своїх ватажків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП