u-ssha-z-kryzhyn-vriatovano-122-rybalky

У США з крижин врятовано 122 рибалки

 • 35509 переглядiв

122 рибалки були врятовані з крижини на озері Суперіор, штат Міннесота, ніхто не постраждав після того, як лід відірвався від берега.

122 рибалки, які застрягли на крижині, що зрушилася з озера в американському штаті Міннесота, врятовані й перебувають у безпеці. Про це повідомляє Northern News Now, передає УНН.

Деталі

Понад 100 рибалок були врятовані з крижини на Верхньому Червоному озері в п’ятницю ввечері після того, як лід відірвався від берега, і вони опинились на мілині.

За даними офісу шерифа округу Белтрамі, загалом через кілька годин із крижини евакуювали 122 людини.

До служби надзвичайних ситуацій округу Белтрамі надійшов дзвінок незадовго до 17:00 про те, що десятки рибалок перебувають на шматку льоду, який відокремився від головного берега, і їх розділяла відкрита вода завдовжки понад 30 футів.

Коли перші рятувальники прибули на місце події, вони негайно почали визначати місце для безпечної евакуації тих, хто опинився на льоду. Для рятувальної операції рятувальники вирушили на курорт на південно-східному березі Верхнього Червоного озера.

У якийсь момент до прибуття рятувальників випадкові перехожі спробували доплисти на каное до своєї крижини, щоб евакуювати рибалок, але четверо людей впали у відкриту воду, і їх повернули на крижину, щоб зігрітися в рибальському притулку.

Через три години, невдовзі після 7:30 вечора, усі рибалки, які застрягли на мілині, були безпечно доставлені на берег повітряним човном, і ніхто не постраждав.

У США врятували чоловіка, який шість днів провів у розбитому пікапі під мостом і пив дощову воду28.12.23, 03:10

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У США з крижин врятовано 122 рибалки

     • 35509 переглядiв

    У Росії заявили про атаку 32 безпілотників

     • 69252 переглядiв

    30 грудня: День глобального планування, День соди

     • 31713 переглядiв

    У Китаї назначили нового главу Міноборони

     • 34386 переглядiв