u-ssha-pomer-zalucheniy-u-spravu-pro-impichment-trampa-kongresmen

У США помер залучений у справу про імпічмент Трампа конгресмен

 • 13080 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Американський конгресмен-демократ Елайджа Каммінгс, який брав активну участь у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа, помер у Сполучених Штатах у віці 68 років. Про це УНН повідомляє з посиланням на ABC News.

Він представляв штат Меріленд з 1996 року. Будучи головою комітету з нагляду та урядової реформи Палати представників Конгресу США, він відігравав важливу роль у триваючому розслідуванні у справі про імпічмент, відзначає видання.

Його офіс оголосив, що він помер приблизно о 2:45 ранку в четвер (за місцевим часом - ред.) у лікарні Джонса Хопкінса через ускладнення, пов'язані з давніми проблемами зі здоров'ям.

Згідно з повідомленнями, Каммінгс не повернувся в свій офіс, як очікувалося, на цьому тижні після медичної процедури.

Нагадаємо, Білий дім повідомив демократам у Палаті представників, що не збирається співпрацювати з ними у межах процедури імпічменту американського президента Дональда Трампа.

Лист був адресований спікеру Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, яка оголосила про початок процедури імпічменту, а також головам спецкомітету з розвідки, комітету з нагляду та урядової реформи і комітету із закордонних справ Адаму Шиффу, Елайджі Каммінгс та Еліоту Енгелю. Раніше вони направили повістки посадовим особам вашингтонської адміністрації високого рангу з вимогою виступити на слуханнях і надати законодавцям документи в межах розслідувань, пов’язаних з процедурою імпічменту.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині другу добу шукають зниклого ліцеїста

     • 9255 переглядiв