u-silakh-oboroni-pivdnya-prokomentuvali-bavovnu-u-krimu-ta-podiyi-u-novorosiysku

У Силах оборони Півдня прокоментували "бавовну" у Криму та події у Новоросійську

 • 357393 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк після нічних вибухів у тимчасово окупованому Криму вказала, що там дуже потужне нафтове сховище, а забезпечення пально-мастильними матеріалами - важливий компонент бойової готовності, тому - "бавовна" буде квітнути. Про це вона сказала в п'ятницю в ефірі Радіо Свобода, пише УНН.

Цитата

"Усі знають, що там дуже потужне нафтове сховище, де можуть зберігатися дуже великі запаси якраз для чорноморського флоту, і про це говорилося, коли розквітла перша "бавовна" ще в районі Севастополя у подібній установі. І зрозуміло, що будуть захищати вони цей напрямок, і зрозуміло, що логістика ворога зосереджена певною мірою в цих місцях, і забезпечення пально-мастильними матеріалами - це дуже важливий компонент бойової готовності, тому - "бавовна" буде квітнути, і це неминуче", - зазначила Гуменюк, говорячи про "бавовну" у Криму.

Щодо вибухів поблизу Новоросійська у Краснодарському краї рф, Гуменюк вказала, що вся ситуація вкладається в межі провокацій, обіцяних рф.

"Тут треба розуміти, що вся ситуація, яка була подана, візуалізовано, скажемо так, вона вкладається в ті рамки провокацій, які обіцялися на морі від імені російської сторони для звинувачення України як країни, яка не може забезпечувати безпеку морську і не благонадійна щодо порядку ведення навігації у Чорному морі. Пам'ятаємо про те, що війна у нас гібридна, і інформаційні приводи можуть створюватися росією дуже часто за використанням власної ролі як жертви", - сказала Гуменюк.

Доповнення 

міноборони рф, говорячи про нічні вибухи у тимчасово окупованому Криму, у п'ятницю заявило про нібито "знищення" 10 дронів і "придушення" ще трьох.

А щодо нічних подій у Новоросійську повідомлялося, що пошкоджено десантний корабель "оленегорский горняк".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Авдіївка зранку зазнала ракетного удару ворога

     • 261460 переглядiв