u-shtaynmayyera-pidtverdili-namir-zustritisya-iz-zelenskim

У Штайнмайєра підтвердили намір зустрітися із Зеленським

 • 21518 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. У Федерального президента Німеччини Франк-Вальтера Штайнмайєра запланована двостороння зустріч з українським колегою Володимиром Зеленським. Про це УНН повідомили в понеділок у пресслужбі Федерального президента.

"Це підтверджується. Бундеспрезидент Франк-Вальтер Штайнмаєр і пан Зеленський збираються зустрітися на двосторонній основі в середу вранці в Токіо", - повідомив співрозмовник.

У пресслужбі відзначили, що не можуть назвати конкретну тему, яка буде підніматися на зустрічі, і висловили думку, що "це буде загальне обговорення поточної політики і розвитку відносин".

Відзначимо, раніше в Офісі Президента повідомили, що згадана зустріч запланована.

Як відомо, 21-24 жовтня Президент України Володимир Зеленський здійснює робочий візит до Японії для участі в церемонії інтронізації Імператора Японії Нарухіто.

Програмою візиту передбачені зустрічі Глави держави з Прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, керівниками обох палат парламенту Японії, членами японської парламентської Асоціації дружби з Україною, керівництвом Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Штайнмайєра підтвердили намір зустрітися із Зеленським

     • 21518 переглядiв

    У вересні субсидії на оплату комуналки отримували 2,3 млн сімей

     • 10807 переглядiв

    На Закарпатті у студента діагностували дифтерію

     • 21471 переглядiв

    Сьогодні Путін та Макрон обговорять ситуацію в Україні

     • 12685 переглядiв