u-sashka-z-klipu-imagine-dragons-znovu-ye-dim-na-mykolaivshchyni

У Сашка з кліпу Imagine Dragons знову є дім на Миколаївщині

 • 33263 переглядiв

У Новогригорівці, що на Миколаївщині, відбудували дім 14-річного Олександра Згурського — героя кліпу гурту Imagine Dragons. Гроші на будівництво виділив донор UNITED 24. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

Деталі

Влітку 2022 року гурт Imagine Dragons став амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24 в напрямі Відбудова. А вже в грудні оператор-постановник гурту Imagine Dragons Тай Арнольд приїхав в Україну як волонтер. У Новогригорівці Миколаївської області він познайомився з 14-річним Сашком, будинок якого зруйнувала росія.

Потім Imagine Dragons зробили Сашка головним героєм кліпу на пісню Crushed, запрошували на концерт у Варшаві й показували всьому світові, що з його будинком і селом зробила війна. Найбільшою мрією Саші було повернутися додому.

"Аврора" разом з "KIDDISVIT" та "UNITED24" створили унікальний продукт, щоб зібрати кошти на відбудову України 18.12.23, 17:04

Кліп побачили представники постійного донора UNITED24, мережі мультимаркетів "Аврора". Компанія вирішила за пів року відбудувати житло Сашка з нуля.

Завдяки UNITED24, Imagine Dragons та "Аврорі" — у Сашка тепер є дім.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Сашка з кліпу Imagine Dragons знову є дім на Миколаївщині

     • 33263 переглядiв

    Розгін Майдану: суд закрив справу двох ексберкутівців

     • 32255 переглядiв