u-rumunii-perekynuvsia-mikroavtobus-iz-7-amerykanskymy-soldatamy

У Румунії перекинувся мікроавтобус із 7 американськими солдатами

 • 29351 переглядiв

Мікроавтобус, що перевозив сімох американських солдатів з бази Девеселу в Румунії, перекинувся в Каракалі, п'ятеро отримали поранення; у водія негативний результат тесту на алкоголь.

Мікроавтобус із сімома американськими солдатами з бази Девеселу перекинувся поблизу міста Каракал у Румунії. П'ятеро з них отримали поранення та були доставлені до муніципальної лікарні Каракала для надання медичної допомоги, повідомляє УНН з посиланням на Digi24.

Деталі

У середу внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на об'їзній дорозі Каракала постраждали п'ятеро людей. У пригоду потрапив пасажирський мікроавтобус, він перекинувся.

"В результаті перших перевірок поліцейські встановили, що чоловік, керуючи автомобілем з 8+1 місцями, у якому перебувало 7 осіб,.. у муніципалітеті Каракал, імовірно, втратив керування за напрямом руху і перекинувся за межі проїзної частини", - повідомили правоохоронці.

Внаслідок ДТП п'ятьом пасажирам легкового автомобіля була потрібна медична допомога, їх доставили до муніципальної лікарні Каракала.

Водій пройшов тестування на алкотестері, результат виявився негативним.

Поліцією складено документи, що підтверджують пригоду, порушено кримінальну справу.

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі