u-rozvidtsi-roziasnyly-naratyv-shcho-putin-nibyto-khoche-zavershennia-viiny

У розвідці роз'яснили наратив, що путін нібито "хоче завершення війни"

 • 111075 переглядiв

Українська розвідка спростовує заявлене путіним бажання припинити війну, називаючи його тактикою деморалізації та розколу українського суспільства і союзників.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов пояснив наратив, що президент рф володимир путін нібито "хоче завершення війни" з Україною. Про це він розповів в ефірі телеканалу "Ми-Україна", передає УНН.

За словами Юсова, цей наратив про бажання Путіна "закінчити війну" спрямований на розкол українського суспільства та міжнародної коаліції. Крім того, так окупанти хочуть "виправдати" перед росіянами стан своєї економіки.

"Окрім ймовірних непублічних сигналів, є й схожі публічні наративи російських "експертів", політиків - буквально нещодавно остання хвиля пройшла. Ці заяви будуть спрямовані в середину України для того, щоб пробувати продовжувати російський супротив нашої держави, демотивувати, розколоти суспільство, які і розколоти будуть спроби міжнародну коаліцію. Але це не вийде. Що стосується інших ознак, то найкращою є стан, зокрема, російської економіки і прогнози розвитку їхньої економіки - що б не говорили росіянам, справи там дуже далекі від ідеальних, і перспектива лише погіршення", - розповів Юсов.

У Кремлі розуміють це і намагаються вживати відповідних заходів не з точки зору підйому економіки, адже це малоймовірно, а з точки зору своїх геополітичних авантюр, додав представник ГУР.

путін хоче якомога швидше закінчити війну, проте головне питання для України на яких умовах – ГУР25.12.23, 12:02

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Мар'їнка не захоплена, місто зруйноване - Данілов

     • 100574 переглядiв