ukenru
u-rosiyi-student-vlashtuvav-strilyaninu-v-koledzhi

У Росії студент влаштував стрілянину в коледжі

 • 9774 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Студент відкрив стрілянину в Амурському коледжі будівництва та комунального господарства в Благовєщенську (Далекий Схід, Росія). Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Ми підтверджуємо, що така подія має місце, але подробиці поки не знаємо, займається Слідчий комітет", - сказали в прес-службі обласного уряду.

У МОЗ Амурської області повідомили, що в результаті стрілянини загинула одна людина.

"За попередніми даними, в результаті події загинула одна людина, постраждали троє. На місці працюють лікарі і фельдшери швидкої допомоги", - сказали в пресслужбі міністерства.

На очній формі в коледжі навчаються 1,5 тисячі студентів.

Як повідомляв УНН, 17 жовтня 2018 року студент коледжу у Керчі (анексований Крим) влаштував вибух і відкрив стрілянину в навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. У результаті події загинула 21 людина, в тому числі і сам нападник, постраждали близько 50 осіб.

View this post on Instagram

Стрельба возле Амурского колледжа строительства и коммунального хозяйства. По не подтвержденной информации один человек убит и один ранен. Сейчас на месте работает полиция и экипажи скорой. Видео от подписчиков ☠️ ____________________________________ Надоел негатив — тебе в @best.blg ———————————————— Стали очевидцем — присылайте нам в директ, либо Telegram/WhatsApp: 8 916 755 05 27

A post shared by Криминал. Благовещенск

View this post on Instagram

А вот и пострадавшие учащиеся Амурского колледжа строительства и коммунального хозяйства.По нашей информации один из студентов открыл стрельбу из дробовика. В Благовещенске утром началась стрельба по адресу Шевченко — Красноармейская. Видео от подписчиков ☠️ ____________________________________ Надоел негатив — тебе в @best.blg ———————————————— Стали очевидцем — присылайте нам в директ, либо Telegram/WhatsApp: 8 916 755 05 27

A post shared by Криминал. Благовещенск

Українські Національні Новини

Новини Світу