u-rosiiskii-tuli-vnochi-bezpilotnyk-atakuvav-oboronnyi-zavod

У російській тулі вночі безпілотник атакував оборонний завод

 • 35908 переглядiв

Вночі безпілотник атакував оборонний завод "Сплав" у російській тулі, який виробляє реактивні системи залпового вогню, в тому числі "Град" і "Смерч". Також був знайдений фрагмент боєприпасу на сусідньому підприємстві "Туламаш-Тарпан".

Вночі 26 листопада БПЛА атакував оборонний завод НВО "Сплав" у тулі, також частину невстановленого боєприпасу виявили на території машинобудівного підприємства "Туламаш-Тарпан". Про це повідомляють російські пабліки, пише УНН.

Під час нічної атаки БПЛА на російську тулу 26 листопада один із безпілотників впав на дах виробничого цеху, науково-виробничого об'єднання "СПЛАВ",

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що АТ "Науково-виробниче об'єднання "СПЛАВ" - підприємство оборонної промисловості, виробник реактивних систем залпового вогню "Град", "Смерч", "Ураган", "Дамба", "Вогонь", "Удав". Підприємство засновано у 1945 році.

Доповнення

Також цієї ночі на території виробничого цеху ТОВ "Туламаш-Тарпан" знайшли складову частину невстановленого боєприпасу з вибуховою речовиною. Основним напрямом виробничої діяльності заводу є випуск деталей та вузлів до продукції машинобудівного призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У смоленській області рф дрони намагалися атакувати авіаційний завод - росЗМІ

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У російській тулі вночі безпілотник атакував оборонний завод

     • 35908 переглядiв