u-rf-zaiavyly-pro-novyi-obstril-bilhorodskoi-oblasti-dron-atakuvav-infrastrukturnyi-obiekt

У рф заявили про новий обстріл білгородської області: дрон атакував інфраструктурний об'єкт

 • 28403 переглядiв

Про влучання снарядів на територію сільськогосподарського підприємства, а також про атаку дрона-камікадзе на інфраструктурний об'єкт заявив губернатор бєлгородської області рф гладков. Чиновник пише у своєму Telegram, що під атакою борисовський район Бєлгородської області, передає УНН.

Деталі

У росії, на території бєлгородської області, губернатор в'ячеслав гладков підтверджує серію атак, зокрема згадуючи про таке:

У селі нікітське атаці дрона-камікадзе піддався інфраструктурний об'єкт зв'язку, за даними чиновника, - постраждалих немає, але є пошкодження на об'єкті.

Село цапівка: потрапляння снарядів на територію сільськогосподарського підприємства; Гладков повідомляє про пошкодження в одному з корпусів, а також пошкодження комунікацій.

На околиці села богун-городок, як стверджує чиновник, з квадрокоптера було скинуто 3 вибухові пристрої. Постраждалих немає, проте пошкоджено покрівлю приватного житлового домоволодіння, пише тг-канал губернатора бєлгородської області.

Нагадаємо

Російський добровольчий корпус, у своєму телеграм-каналі заявив про проведення обмеженої військової операції в бєлгородській і курській областях росії.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака рф на Запоріжжя: кількість постраждалих зросла до 25 осіб

     • 23790 переглядiв

    Пошкодження лінії живлення ЗАЕС: в МАГАТЕ відреагували

     • 23433 переглядiв

    Україні вдалося повернути додому ще дев'ять дітей - ОП

     • 21522 переглядiв