u-rf-zaiavyly-pro-ataku-bpla-na-poromne-sudno-v-portu-kavkaz-krasnodarskoho-kraiu-shcho-vidomo

У рф заявили про атаку БПЛА на поромне судно в порту "Кавказ" краснодарського краю: що відомо

 • 13174 переглядiв

У краснодарському краї рф безпілотники атакували поромне судно в порту 'Кавказ'. За словами губернатора регіону, серед членів екіпажу та співробітників порту є постраждалі та один загиблий.

У росії заявили про атаку безпілотників  вранці 23 липня на поромне судно в порту "Кавказ", що в краснодарському краю. Як стверджує губернатор регіону веніамін кондратьєв, серед членів екіпажу і співробітників порту є постраждалі та загиблий. Про це повідомляє УНН із посиланням на допис кондратьєва у Telegram. 

Цього ранку безпілотниками було атаковано поромне судно в порту "Кавказ". Зараз на місці працюють екстрені служби. Займання локальне, загрози поширення вогню немає. На жаль, серед членів екіпажу і співробітників порту є постраждалі та загиблий

- написав губернатор регіону.

Довідково 

Порт "Кавказ" - п'ятий за вантажообігом порт рфі другий за вантажообігом порт у Чорноморсько-Азовському басейні після порту Новоросійська з перевалкою 30,5 млн тонн у 2015 році. Порт є одним із найбільших пасажирських портів росії.

Доповнення

Як повідомляли джерела УНН в результаті операції Головного управління розвідки міністерства оборони України в ніч на 22 липня атаковано нафтопереробний завод в місті туапсе краснодарського краю, внаслідок чого на об'єкті виникла пожежа.

Популярні

Новини по темі

У Ризі відкрили будинок для українських біженців

 • 12845 переглядiв

Війська рф вдарили по Невському та Макіївці з "Градів" - ОВА

 • 24129 переглядiв