ukenru
u-rf-prorvalo-truboprovid-11-postrazhdalikh

У РФ прорвало трубопровід, 11 постраждалих

 • 8683 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У російській Самарі з трубопроводу внаслідок аварії стався вихід гарячої води на поверхню. В результаті одинадцять людей постраждали, чотирьох, в тому числі дитину, госпіталізували. Про це повідомила прес-служба обласного Мінохоронздоров'я, передає УНН з посиланням на ТАСС.

Так, за інформацією рятувальників, у вівторок о 14:17 за московським часом надійшло повідомлення про прорив у Кіровському районі Самари труби гарячого водопостачання діаметром 1 м. Рух тролейбусів і трамваїв по вулицях Ташкентська і Стара Загора було зупинено. Також співробітникам МНС РФ довелося евакуювати пасажирів трамвая, який опинився в зоні підтоплення окропом.

"На місці події працювали 10 машин швидкої допомоги, дві з них чергують на місці досі. Всього до лікарів звернулися 11 осіб, сімом з них надана амбулаторна допомога, четверо госпіталізовані в опіковий центр лікарні імені Пирогова, в тому числі одна дитина", - повідомляє агентство з посиланням на джерело.

За інформацією російського МОЗ, стан госпіталізованих - середнього ступеня тяжкості.

На місці прориву зараз ведуться аварійні роботи. Терміни ліквідації аварії поки не визначені, пише агентство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прорив дамби в Лаосі: вже 31 людина загинула, понад 100 пропали безвісти

Крім того, як повідомляється, через аварію майже 500 багатоквартирних будинків в Самарі перевели на резервну схему теплопостачання.

"Проведено роботи з переключення абонентів на резервну схему гарячого водопостачання. Всього від даного водоводу живиться 471 житловий будинок і 41 соціально-значимий об'єкт, в тому числі 17 дитячих садків, 15 шкіл, 9 медичних установ", - відзначили в прес-службі ГУ МНС РФ по регіону.

Слідчі у зв'язку з інцидентом почали дослідчу перевірку.

Нагадаємо, в Тбілісі стався вибух у багатоповерхівці. Потерпілий в результаті вибуху чотирирічна дитина померла в лікарні.

Українські Національні Новини

Новини Світу