u-rf-obmezhenyi-prychalnyi-front-vony-ne-mozhut-postiino-zminiuvaty-porty-pletenchuk

У рф обмежений причальний фронт, вони не можуть постійно змінювати порти - Плетенчук

 • 29177 переглядiв

У росії дуже обмежений причальний фронт. росіяни не можуть весь час змінювати пункти базування кораблів. Про це повідомив речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону у четвер,  передає кореспондент УНН.

Насправді, немає на що змінювати, у тому і їхня проблема. Причальний фронт - він обмежений, і з цим вони стикнулися, коли перебазовували кораблі до новоросійська. Тому сказати, що вони можуть сьогодні обрати один порт, завтра - другий, післязавтра - третій - ні. Так воно не працює, там є логістичне забезпечення, відповідна інфраструктура. Вони прив'язані саме до тих причалів, де вони базуються, окрім того, там побудована система оборони. Тому вони будуть залишатися в тих портах, де вони є, попри негоду

- розповів Плетенчук.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що вигнання російського військового флоту з Чорного моря - це один із найбільших успіхів України після 24 лютого. Завдяки цьому Україна змогла запустити альтернативні морські маршрути та перевезти майже 6 мільйонів тонн вантажів для країн на трьох континентах. 

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    "Цілі незмінні" - Ігнат про нічну російську атаку дронів

     • 31154 переглядiв