ukenru
u-poltavskiy-oblasti-vidileno-13-ga-zemli-pid-tabir-dlya-simey-zagiblikh-na-donbasi

У Полтавській області виділено 13 га землі під табір для сімей загиблих на Донбасі

 • 10709 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. Громадська організація "Серця Кіборгів" планує відкрити у Полтавській області оздоровчий табір для родин осіб, які загинули під час проведення бойових дій на сході України. Про це під час брифінгу в Києві 10 квітня повідомив голова ГО Анатолій Свирид, передає корреспондент УНН.

"Наразі ми маємо мрію і бажання зробити проект оздоровчого табору. На це вже у Полтавській області виділена земля, це 13 га, і там буде оздоровчий центр. Запрошую небайдужих людей та меценатів долучатись, бо ми хочемо все зробити дуже якісно, а це, звичайно, дуже великі фінансові витрати", - заявив Свирид.

Зі слів глави ГО, тільки проектна документація оздоровчого центру в Полтавській області коштуватиме майже 10 тисяч євро.

"Ми хочемо зробити це не для себе – для наступних поколінь, тому це треба зробити дуже якісно. Почнемо з палаток в цьому році, але діти вже матимуть змогу відпочити – діти, вдови, мами загиблих. Ми уже оздоровили 1100 осіб за ці роки. Звичайно, це мільйони коштів, тому будемо звертатись до різних меценатів, щоб реалізувати цей проект", - зазначив він.

Нагадаємо, діти осіб, які загинули під час проведення бойових дій на сході України, на Великдень відвідають оздоровчий центр парламенту Словаччини.

Раніше УНН повідомляв, що діти "кіборгів" стали героями календаря на 2019 рік.

Українські Національні Новини

Суспільство