ukenru
u-polschi-cherez-bureviy-na-girskolizhnomu-kurorti-postrazhdala-simya-mati-z-donkoyu-zaginuli

У Польщі через буревій на гірськолижному курорті постраждала сім’я: мати з донькою загинули

 • 15924 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Мати і дитина загинули, а ще двоє людей отримали травми в результаті зриву частини даху в пункті обслуговування на гірськолижному курорті Буковіна-Татшанська, що на півдні Польщі. Про це повідомляє УНН з посиланням на tvn24.pl.

"52-річна мати та її 15-річна дочка загинули після того, як сильний вітер зламав частину даху магазину прокату гірськолижного спорядження, розташованого на схилі Буковіни-Татшанської. До лікарень також було доставлено постраждалих: 21-річну дочку загиблої жінки та 16-річного хлопця. За словами лікарів, стан молодої жінки дуже важкий", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед постраждалих також батько родини. Він зазнав психічного шоку і був доправлений до лікарні у Новий Торг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львівській області обвалився дах Олеського замку

У рятувальній операції взяли участь поліцейські, пожежники та рятувальники, а також вертоліт повітряної швидкої допомоги.

За першою інформацією, дах прокату гірськолижного спорядження був розбитий штормом.

Нагадаємо, що потужний буревій "Забіне" у неділю, 9 лютого, досягнув території північної Німеччини. За даними Німецької метеорологічної служби (DWD), пориви вітру сягають 110 кілометрів на годину. У більшій частині країни оголошено штормове попередження.

Українські Національні Новини

Новини Світу