u-pivdenniy-koreyi-khlopets-z-nozhem-napav-na-vchitelya-tse-vzhe-drugiy-vipadok-napadu-za-dva-dni

У Південній Кореї хлопець з ножем напав на вчителя. Це вже другий випадок нападу за два дні

 • 315285 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. У Південній Кореї поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у завданні ножових поранень вчителю середньої школи в п'ятницю в місті Теджон. Цей напад стався після іншого схожого випадку в четвер, коли молодик з ножем напав на людей біля станції метро. Про це пише Associated Press, повідомляє УНН.

Деталі

Поліція міста Теджон не оприлюднює особисті дані підозрюваного у нападі на вчителя середньої школи Сонгчон, повідомивши лише, що це чоловік віком близько 20 років. За даними поліції, підозрюваний дочекався, поки вчитель вийде з класу, а потім вдарив його ножем і втік з місця події, що, на думку правоохоронців, свідчить про те, що вони були знайомі. Поліція не уточнилf стан здоров'я вчителя.

Напад у Теджоні, приблизно за 120 кілометрів на південь від міста Соннам, стався через кілька годин після того, як президент країни Юн Сок Йоль закликав до "надпотужних" правоохоронних заходів, щоб відновити віру в громадську безпеку після випадку насильства в четвер, яке він описав як "терористичний напад на невинних громадян".

У відповідь на коментарі президента генеральний комісар Національного агентства поліції Юн Хі Кюн оголосив у телевізійній заяві про початок безстрокового періоду "особливого нагляду", під час якого співробітники поліції посилять патрулювання і обшуки. Юн також повідомив, що поліцейські будуть проінструктовані активно використовувати вогнепальну зброю або електрошокери для придушення підозрюваних у разі скоєння насильницьких злочинів.

Доповнення 

У місті Соннам у четвер інший молодик напав на людей з ножем, перед цим наїхавши автомобілем на тротуар.

Водій вийшов з автомобіля і почав безладно наносити удари ножем по людях у торговому центрі, біля станції метро, у самому центрі ділового та розважального району. З п'яти людей, які постраждали через наїзд автомобіля, щонайменше двоє були госпіталізовані у критичному стані. За даними пожежної служби провінції Кьонгі, вісім з дев'яти поранених отримали серйозні поранення.

Поліція допитує 22-річного підозрюваного, але не надає жодної інформації про мотив злочину. Під час допитів підозрюваний говорив незв'язно і заявив, що його переслідує "невідоме джерело", повідомляють поліцейські. За їх словами, підозрюваний придбав два ножі, які він використав під час нападу, в іншому торговому центрі в середу, але немає чітких доказів того, що він планував напад заздалегідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збройний напад у Південній Кореї: свідки кажуть, що у нападника були спільники

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Авдіївка зранку зазнала ракетного удару ворога

     • 261460 переглядiв