ukenru
u-peterburzi-opechatali-20-bariv-cherez-poganiy-vpliv-na-pidlitkiv

У петербурзі опечатали 20 барів через "поганий вплив на підлітків"

 • 395810 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. У санкт-петербурзі слідчий комітет опечатав близько двох десятків барів у рамках кримінальної справи про втягнення неповнолітніх у вчинення антигромадських дій. Про це УНН повідомляє з посиланням на «Фонтанку».

Цитата

«На найбільш «п'яних» вулицях петербурга — Думській і Ломоносова — опечатано близько двох десятків закладів», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на сигнальних стрічках зазначено, що роботу барів зупинило гсу слідчого комітету в петербурзі. Зокрема, закрито Scandal, Rocket, GoodPeople, Quarenghi, Probirka.

«Заклади опечатано в рамках кримінальної справи, порушеної слідчим відділом гсу ск у Центральному районі за статтею 151 КК — втягнення неповнолітнього у вчинення антигромадських дій. Останні виражаються в систематичному вживанні (розпиванні) алкогольної та спиртовмісної продукції, одурманюючих речовин, у занятті бродяжництвом або жебрацтвом», - зазначається в повідомленні.

За даними видання, підозрюваних у цій справі поки що немає.

Доповнення

У московські бари Underdog і La Virgen прийшла поліція і затримала людей. За словами очевидців, рейд був пов'язаний із нібито зі "спонсоруванням ЗСУ" з боку власників. 

Українські Національні Новини

Новини Світу