ukenru
u-odesi-vikrili-15-inozemtsiv-nelegaliv

У Одесі викрили 15 іноземців-нелегалів

 • 8256 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. У рамках профілактичних заходів "Мігрант" правоохоронці Одеси провели перевірку на одному з ринків Одеси і виявили 15 іноземців - порушників міграційного законодавства. Про це повідомляє прес-служба Одеського прикордонного загону, передає УНН.

У результаті спільних дій правоохоронці виявили 15 іноземців-порушників з Грузії, Таджикистану, Афганістану, Киргизстану та Узбекистану.

Чужоземців правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності, стосовно дев’ятьох нелегальних мігрантів прийняли рішення про примусове повернення до країн походження.

Крім того, відповідати доведеться і українцю, на якого складені матеріали за ст. 206 КУпАП "Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг".

У прес-службі зазначили, що з початку проведення цільових профілактичних заходів "Мігрант" було прийнято рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 80 іноземців. Загалом прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів виявили більше 1 тисячі порушників українського законодавства у міграційній сфері та наклали штрафів на загальну суму понад 3 мільйони гривень.

Як повідомляв УНН, на кордоні з Угорщиною затримали 4 нелегалів з В’єтнаму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП