ukenru
u-novorichnu-nich-cholovik-vidrizav-vukho-svoyemu-odnoseltsyu

У новорічну ніч чоловік відрізав вухо своєму односельцю

 • 7871 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. В Одеській області 31-річний чоловік у новорічну ніч побив свого односельця, а потім відрізав йому вухо. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації обласного управління Нацполіції.

"Подія сталася в одному з сіл Тарутинського району. Близько першої години ночі до будинку 48-річного чоловіка завітав нетверезий односельчанин з претензією, що той нібито викрав у нього з дому продукти харчування. Після словесних звинувачень непроханий гість почав бити господаря, а коли той втратив свідомість – ножем відрізав йому вухо і пішов геть", – прокоментували в поліції.

Родичі потерпілого, які наступного дня прийшли його провідати, повідомили поліції про інцидент.

"Правоохоронці по гарячих слідах затримали зловмисника. У чоловіка було вилучено знаряддя злочину – ніж. Наразі правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві чоловік через конфлікт із родичем залишився без ока.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП