ukenru
u-niztsi-regioniv-ukrayini-protestuvali-proti-pidvischennya-tarifiv

У низці регіонів України протестували проти підвищення тарифів

 • 60662 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. На Харківщині, Миколаївщині та Полтавщині люди вийшли на акції протесту проти зростання тарифів, передає УНН із посиланням на пресслужбу поліції Харківської області та місцеві ЗМІ.

"Поліція забезпечила публічний порядок під час акції протесту на Харківщині. Близько 50 місцевих мешканців перекрили рух транспорту на пішохідному переході з метою висловлення протесту проти зростання тарифів. Захід відбувся 10 січня у селищі Високий Харківського району на трасі "Харків – Сімферополь", - йдеться у повідомленні.

Також у ЗМІ повідомляється про акції протесту на Полтавщині та у Миколаєві. За інформацією журналістів, на трасі "Київ-Харків" зібралося близько 20 людей, які перекрили рух автомобілів. У Миколаєві на головній площі міста протестувало близько 100 місцевих жителів.

Як повідомляв УНН раніше, на автомобільній дорозі "Київ-Харків" дві години тривала акція протесту - люди вимагали зменшення вартості розподілу природного газу.

Нагадаємо, Міністерству енергетики і АМКУ доручено перевірити обґрунтованість цін на газ для населення та провести аудит формування тарифів на транспортування блакитного палива.

Українські Національні Новини

Суспільство