u-nimetskomu-misti-memminheni-stavsia-sylnyi-vybukh

У німецькому місті Меммінгені стався сильний вибух

 • 22024 переглядiв

У баварському місті Меммінген стався вибух, який призвів до обвалу будинку з терасою. Місцезнаходження щонайменше двох осіб невідоме, рятувальники розбирають завали та оцінюють масштабні пошкодження.

У місті Меммінген, розташованому в Баварії, стався серйозний інцидент: після вибуху обвалився будинок з терасою. Інформація про те, чи були люди в будівлі під час вибуху, поки що залишається невідомою. Про це повідомила місцева поліція, передає УНН.

Деталі

У п'ятницю ввечері ситуаційний центр поліції повідомив, що місцезнаходження щонайменше двох осіб наразі не встановлено. Вибух також завдав значних пошкоджень сусіднім будівлям.

Поліція і рятувальники негайно приступили до ліквідації наслідків інциденту. В ситуаційному центрі зазначили про "величезні пошкодження" та "велику кількість завалів", які необхідно було прибрати першочергово. Вибух стався приблизно о 17:20, серйозно пошкодивши також навколишні будівлі.

На місці події триває масштабне стягування поліції та рятувальників. Для допомоги прибули екстрені служби з сусіднього Баден-Вюртемберга. Над містом кружляв гелікоптер, а рано ввечері поліція встановила пункт збору ЗМІ для координації роботи журналістів.

На Ямалі стався вибух на найбільшому газовому родовищі "роснефти"26.07.24, 20:47

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У німецькому місті Меммінгені стався сильний вибух

     • 22024 переглядiв

    Прем'єр-міністр Індії Моді відвідає Україну в серпні

     • 25794 переглядiв