ukenru
u-nimechchini-nevidomi-napali-na-bizhentsiv-pidlitkiv

У Німеччині невідомі напали на підлітків-біженців

 • 11238 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. У німецькому регіоні Гарц двоє невідомих напали на підлітків-біженців. Про це з посиланням на місцеву поліцію повідомляє DW, передає УНН.

Інцидент стався 15 вересня близько 17:00 на спортивному майданчику в невеликому населеному пункті Хассельфельде. За даними поліції, четверо біженців з Афганістану йшли до своєї припаркованого автомобіля, коли на двох з них - підлітків у віці 17 років - напали двоє чоловіків, "скоріш за все, громадяни Німеччини".

Нападники вигукували лайки і образи ксенофобського характеру, відзначається в заяві. Афганські підлітки отримали легкі травми. 27-річна дівчина, яка супроводжувала мігрантів в ролі соціального працівника, спробувала припинити бійку, але один з нападників штовхнув її на автомобіль що стояв поряд. Дівчина не постраждала.

Поліція шукає очевидців і повідомляє, що зловмисники у віці 25-30 років зникли в невідомому напрямку на легковому автомобілі марки Volkswagen Golf. Один з них був одягнений в джинси, чорну куртку і футболку з написом "Deutschland".

Нагадаємо, у 2018 року смертність біженців, що прямують до Європи від воєн і соціально-економічних проблем в своїх країнах, значно зросла, свідчать дані доповіді Управління верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ). На шляху до країн ЄС до кінця липня загинуло не менше 1,6 тисячі осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу