ukenru
u-moz-anonsuvali-stvorennya-resursu-de-bude-aktualna-informatsiya-pro-koronavirus

У МОЗ анонсували створення ресурсу, де буде актуальна інформація про коронавірус

 • 12971 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Найближчим часом Міністерство охорони здоров'я планує запустити ресурс, на якому буде вся актуальна інформація про коронавірус і про ситуацію в Україні. Про це сказав заступник голови МОЗ, головний санітарно-епідеміологічний лікар України Віктор Ляшко під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусу, передає кореспондент УНН.

"Інформацію беріть на перевірених сайтах – Міністерства охорони здоров'я, Центру громадського здоров'я, Всесвітньої організації охорони здоров'я. Ми також анонсуємо певний ресурс, який буде запущений Кабінетом міністрів України найближчим часом де буде вся актуальна інформація про коронавірус і про ситуацію в Україні", - сказав Віктор Ляшко.

Нагадаємо, кількість інфікованих коронавірусом у світі досягла 83 тис. осіб.

Як повідомлялося раніше в УНН, Україна запропонувала евакуацію українцям, яких помістили в карантин на лайнері Diamond Princess. Голова МОЗ Зоряна Скалецька запевнила, що у разі епідемії коронавірусу, місць у лікарнях України вистачить на чотири місяці.

Нагадаємо, новий коронавірус зафіксовано у 46 країнах, України серед них нема. Наразі 4 громадян України інфіковані вірусом в інших країнах: 3 у Японії та 1 - у Італії. Також українку, яка підхопила коронавірус на Diamond Princess, виписали з лікарні.

Українські Національні Новини

Суспільство