u-moskvi-sud-zaochno-areshtuvav-yuliiu-navalnu

У москві суд заочно арештував Юлію Навальну

 • 18927 переглядiв

Юлія Навальна, дружина загиблого російського політика Олексія Навального, була заочно заарештована Басманним судом Москви за звинуваченням в участі в "екстремістському співтоваристві" та ухиленні від слідства.

Басманний суд москви у вівторок, 9 липня, заочно арештував дружину померлого російського політика Олексія Навального Юлію Навальну. Про це пишуть російські ЗМІ, передає УНН.

Деталі 

Дружину Навального арештували у справі про "екстремістське співтовариство". У росії стверджують, що жінка нібито втекла від органів досудового слідства, через що її оголосили в розшук. 

Суд задовольнив клопотання слідства і обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту строком на два місяці.

Зазначається, що строк обчислюється з моменту екстрадиції на територію Російської Федерації або з моменту затримання на території Російської Федерації.

Доповнення

Взимку Юлія Навальна заявила, що "продовжить справу" свого померлого чоловіка, пообіцявши невдовзі розповісти, через що саме його "вбив Володимир Путін".

Нагадаємо

російський політик Олексій Навальний помер 16 лютого, у виправній колонії №3 "Полярний вовк". ФСІН повідомила, що йому стало погано під час прогулянки, він знепритомнів і медики, що прибули, не змогли реанімувати Навального.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У москві суд заочно арештував Юлію Навальну

     • 18927 переглядiв

    Міноборони тестує нову полегшену модель бронежилета

     • 18869 переглядiв