ukenru
u-minoboroni-nazvali-prioriteti-pereozbroyennya

У Міноборони назвали пріоритети переозброєння

 • 10487 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. У Міноборони назвали своїми пріоритетами переозброєння створення високотехнологічних систем та роботизованих комплексів різного призначення. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міноборони.

“Відповідно до основних показників Державного оборонного замовлення у 2020 році на виконання дослідно-конструкторських робіт буде спрямовано 1,7 млрд грн - це 6,5 % від загального фінансування Державного оборонного замовлення, у тому числі направлені на створення в першу чергу високотехнологічних систем та роботизованих комплексів різного призначення. Наразі розглядається доцільність відкриття декількох нових дослідно-конструкторських робіт”, - сказав заступник міністра оборони України Олександр Миронюк.

За його словами, впродовж 2020-2023 років для армії купуватимуться такі нові об’єкти озброєння та військової техніки, як ракети типу “Вільха” до РСЗВ “Смерч”, а також сучасні високоточні протитанкові засоби, новітні засоби ураження термобаричної дії, роботизовані машини розмінування, безпілотні авіаційні комплекси різного призначення, сучасні цифрові засоби зв’язку та радіоелектронної боротьби, протикорабельні ракетні комплекси наземного базування “Нептун”, берегові радіолокаційні станції спостереження за надводною обстановкою СР-210 “Дельта” та заобрійні радіоелектронні засоби виявлення та цілевказування “Мінерал-У”.

Нагадаємо, Javelin і боєприпаси: США передають Україні озброєння на понад 60 млн доларів.

Українські Національні Новини

Політика