ukenru
u-mininfrastrukturi-nazvali-zarplatu-omelyana-za-berezen

У Мінінфраструктури назвали зарплату Омеляна за березень

 • 20195 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. Березнева зарплата міністра інфраструктури Володимира Омеляна становить 40 998,22 грн. Такі дані надали у Міністерстві інфраструктури України у відповідь на запит журналіста УНН.

"Заробітна плата міністра інфраструктури України за березень - 40 998,22 грн", - йдеться у відповіді.

Крім того, розмір середньої заробітної плати працівників Міністерства за березень склав 25 364,78 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС розповіли, скільки Клімкін заробив за березень

Як повідомляв УНН, упродовж минулого року міністр інфраструктури України Володимир Омелян заробив понад 1 млн грн в результаті отримання зарплати і здачі в оренду майна.

Нагадаємо, до Солом’янського районного суду міста Києва 22 лютого скеровано обвинувальний акт стосовно міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, якому інкримінується незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації.

Втім уже 28 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура закрила всі 65 проваджень за визнаною неконституційною статтею щодо незаконного збагачення.

Таким чином, наразі Омелян обвинувачується у тому, що подаючи декларації за 2015 і 2016 роки, умисно вказав відомості, які відрізняються від достовірних відповідно на суму понад 3 млн гривень та 8 млн гривень. Зазначимо, що 3 квітня у справі Омеляна відбулося підготовче судове засідання.

Українські Національні Новини

Політика