ukenru
u-mikolayevi-zatrimali-65-richnogo-cholovika-za-zgvaltuvannya-svoyeyi-5-richnoyi-onuki

У Миколаєві за зґвалтування 5-річної дівчинки затримали її дідуся

 • 14109 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. У Миколаєві правоохоронці затримали раніше судимого 65-річного чоловіка за підозрою у зґвалтуванні 5-річної онуки. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

"Поліція перевіряє повідомлення про зґвалтування дідусем п'ятирічної дівчинки. Із відповідною заявою 18 листопада до поліції звернулась її мати. За попередньою інформацією, жінка залишила п’ятирічну доньку на свого вітчима, діда постраждалої, а коли забирала, виявила на її спідній білизні плями крові", - сказано у повідомленні.

Дівчинку оглянули лікарі й підтвердили наявність у неї тілесних ушкоджень в області статевих органів. Дитина вказує, що ушкодження завдав їй дідусь.

65-річного чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин, слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України "зґвалтування". Санкція статті передбачає до 15 років ув'язнення.

Як раніше повідомляв УНН, у Житомирі взяли під арешт 50-річного чоловіка за підозру у згвалтуванні 7-річної дівчинки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП